• https://api.whatsapp.com/send?phone=+9005378756144
  • https://www.twitter.com/@Mehmetz97053772
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44



 

Anasayfa


     POLYAMİD KUMAŞ ALINIR | 05388749162 | POLYAMİD KUMAŞ ALANLAR

   
Üretici : YAĞMUR TEKSTİL
Fiyat : 50 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
polyamid kumaş alınır, polyester polyamid kumaş alım satımı , poliamid mayo ,südyen, iççamaşır kumaşı alınır, parti polyamid kumaş, elastan ,
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

POLYAMİD KUMAŞ ALINIR İSTANBUL , POLYAMİD KUMAŞ ALIM SATIMI , POLYAMİD KUMAŞ ALAN KUMAŞÇILAR.POLYAMİD TOP KUMAŞ ALINIR.STOK FAZLASI POLYAMİD KUMAŞ ALINIR

 
 
İstanbul Polyamid kumaş alan yerler,Polyamid kumaş alan firmalar,Polyamid kumaş alımı yapanlar, Polyamid kumaş alım satım,Polyamid kumaş alıcıları, Satılık Polyamid kumaş alanlar. İhracat fazlası Polyamid kumaş alanlar,İmalat fazlası Polyamid kumaş alanlar,
Kumaş alanlar bugün 28’den fazla kumaş türü mevcuttur. Keskin bir dikiş meraklısıysanız veya el işi yapmaktan hoşlanıyorsanız, bu tür kumaşların çoğuna aşina olmanız muhtemeldir. Ancak, daha önce çalışmamış olabileceğiniz bir tanesi poliamid kumaştır.
 
Kumaş alan farklı kumaşların özelliklerini ve nasıl yapıldığını anlamak, zanaat projelerinizi daha iyi tasarlamanıza yardımcı olabilir. Sizi daha serin veya daha sıcak tutmaya yardımcı olabilecek kumaş türlerini bildiğiniz zaman, evde dikilen giysilerinizde sadece güzel görünmekle kalmaz, aynı zamanda proje için doğru kumaşı da seçebilirsiniz.
 
Poliamid naylon kumaş, tipik olarak giyim için kullanılan esnek bir malzemedir, ancak başka amaçlar için de kullanılabilir. Burada poliamid kumaş özelliklerini ve bu kumaşın en iyi kullanım alanlarını inceleyeceğiz.
 
Polyamid Kumaş Alınır | 05388749162 | Parti polyamid kumaş alım satımı yapılır, Poliamid kumaş sentetik bir malzemedir. Polyester gibi, petrol ürünleri kullanılarak yapılır, ancak kimyasal bileşikler farklıdır. Yani polyestere benzese de farklı bir sentetik kumaş türüdür.
Polyester, naylon ve diğer sentetik kumaşlarda olduğu gibi, bu kumaşı yapmak için kullanılan poliamidler, ipek, yün ve diğer kumaş malzemesi proteinlerinde bulunan doğal olarak bulunan poliamidlerle aynı değildir.
 
 
Polyaqmid kumaş alınır , 05388749162 , polyamid kumaş alım satımı yapılır
 
 
 
 
 
Farklı uygulamalar için üretilen farklı versiyonları olan birkaç naylon sınıfı da vardır.
Bu nedenle, poliamid kumaş aslında geri dönüştürülmüş poliamidler kullanılarak yapılabilir.
 
POLİAMİD KUMAŞ ÖZELLİKLERİ
 
Yukarıda polyamid kumaş nedir sorusuna yanıt olarak bahsettiğimiz gibi bu kumaşın yapımında kullanılan polyamid kimyasalları tamamen sentetiktir. Bu, poliamid giysilerin esnek ve rahat olma eğiliminde olduğu anlamına gelir.
 
Ek olarak, pamuklu poliamid kumaş veya diğer karışımları oluşturmak için poliamidi diğer elyaflarla birleştirebilirsiniz. Bu, daha esnek bir kumaş oluşturacaktır ve bir kumaşın %100 pamuk mu yoksa poliamid karışımı mı olduğunu anlamanın en kolay yoludur.
 
Polyamid Kumaş Alanlar |05357186113| Parti kumaş alanlar - Yağmur tekstil polyamit kumaş alınır.Montluk,taytlık, polyamid mont kumaşı alınır , Poliamid kumaş, onu elbise türleri ve diğer giyim eşyası yapmak için harika bir malzeme yapan bir dizi başka özelliğe sahiptir. Bu özellikler şunları içerir:
 
Boyaya Dayanıklı: Genel olarak plastiğin boyanması zor olduğu için polyamid boyaya dayanıklıdır. Aslında birçok kumaş üreticisi, kumaşın boya kabul etmesini önlemek için daha fazla kimyasal madde ekler.
 
Klora Dayanıklı: Poliamid kumaşlar ayrıca klora dayanıklı olabilir. Eski malzeme türleri klora karşı savunmasız olabilirken, daha yeni poliamid kumaşlar böyle değildir. Mayo yapmak için poliamid kumaşlar kullanıldığında, üretici klor direncini artırmak için başka bir kimyasal ekleyebilir. Bu, yüzücülerin bozulma konusunda endişelenmeden öğeyi sık sık giymelerine olanak tanır. Ancak yine de poliamid mayonuzu durulamalısınız çünkü klor, giysi üzerinde izler kalırsa malzemeyi yine de bozabilir.
 
Su Geçirmezlik Özellikleri: Poliamid, liflerin örgüsüne bağlı olarak su geçirmez de olabilir. Örneğin, Ripstop naylon , poliamid kumaşın su geçirmezlik özelliklerine sahiptir, ancak bir ceketin içine giyildiğinde, dokuma onu daha savunmasız hale getirdiği için su direnci azalır. Su geçirmezlik özellikleri arıyorsanız, kapalı dokuma poliamid liflere sahip bir malzeme arayın.
 
POLYAMİD KUMAŞ SATIN ALINIR…
 
Nefes Alabilirlik Eksikliği: Bu, poliamid kumaşın nefes alıp almadığını merak etmenize neden olabilir, ancak cevap hayır. Polyester gibi, nefes alabilen bir kumaş arıyorsanız, poliamid mükemmel bir seçim değildir. Benzer petrol ürünlerinden üretildiği için sıcak olabilir ama daha sıcak havalarda serin kalamazsınız.
Yumuşak, İpeksi Bir His: Üretim sürecinde pek çok ilerleme kaydedildi. Bu nedenle, poliamid malzemeler yapay bir his vermeye devam ederken, kumaş yumuşak ve ipeksi pürüzsüz bir his verir. Birçok üretici, bu sentetik malzemenin 1970’lerin orijinal polyester kumaşlarının görünümüne veya hissine sahip olmadığından emin olmak için özen gösterir.
 
Yaz Dostu: Yaz aktiviteleri tercihinize göre polyamid kumaş harika bir seçim olabilir. Yazlarınız tekne gezintisi, bisiklete binme veya ağırlık çalışması gibi fiziksel aktivitelerle doluysa, poliamid yaz dostu bir kumaştır. Vücudunuza yakın olduğu için fazla kiloları terle atmanıza yardımcı olabilir. Daha ağır dış mekan maceralarıyla uğraşmayı planlıyorsanız, poliamid kevlar kumaşı da kullanabilirsiniz
 
Kış Dostu: Polyamid kumaş aynı zamanda kış dostu bir malzemedir. Kapalı dokuma kumaş, sıcak hava vücudunuza yakın olacağından sıcak kalmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, bol kesimli poliamid giysilerin daha fazla nefes alacağını unutmayın, bu nedenle bu tür giysiler sonbahar gardırobunuz için daha uygundur.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj